Χρήσιμο Υλικό Συνεργατών για το Θέατρο Παλλάς

Home » Χρήσιμο Υλικό Συνεργατών για το Θέατρο Παλλάς
Δηλώνουμε ρητά ότι όλα τα παρακάτω αναφερόμενα υλικά (πλάνο θέσεων & τιμοκατάλογος, αφίσα εκδήλωσης, banners προβολής στους χώρους του θεάτρου) πρέπει να περάσουν από την τυπική έγκριση των ΘΣ, πριν την δημοσίευσή τους στο κοινό και πριν την έναρξη της προπώλησης εισιτηρίων.

Αν δεν έχετε ενεργό λογαριασμό προπώλησης στo viva.gr και στον VIVA Wallet, πριν προχωρήσετε στα επόμενα βήματα, παρακαλούμε όπως διευθετήσετε την διαδικασία που θα βρείτε στο εδώ συνημμένο.

Αν έχετε ήδη ενεργοποιημένο λογαριασμό ή έχετε ήδη προχωρήσει σε συνεννόηση για την έκδοση εισιτηρίων μέσω των “Θεατρικών Σκηνών”, παρακαλούμε προχωρήστε παρακάτω.

FYI:
Για το άνοιγμα της σελίδας προπώλησης του event, θα χρειαστεί να προετοιμάσετε 3 διαφορετικά εικαστικά:
• Γενικό Image 816x465px, 2MB Max
• Κεντρικό Image 1220x370px, 2MB Max
• Facebook Small Image 500x500px, 2MB Max

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με το άνοιγμα λογαριασμού στην VIVA παρακαλούμε απευθύνετε τα αιτήματά σας στο [email protected]

Πλάνο Θέσεων Θεάτρου Παλλάς

Για να κατεβάσετε το πλάνο θέσεων του Θεάτρου Παλλάς, κάντε κλικ στο διπλανό κουμπί, ανάλογα με το είδος της εκδήλωσης (Θέατρο / Συναυλία)

Στο αρχείο που θα κατέβει, επιλέξτε ενεργοποίηση των μακροεντολών και διαμορφώστε το πλάνο ζωνών και τιμών, όπως το επιθυμείτε.

Η διαμόρφωση γίνεται πολύ εύκολα, αλλάζοντας την τιμή των ζωνών στον πίνακα τιμών και αλλάζοντας το χρώμα των θέσεων πάνω στο πλάνο.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
1. Χρησιμοποιήστε τα επιλεγμένα χρώματα θέσεων για να λειτουργούν οι συναρτήσεις του δυναμικού excel.
2. Συνίσταται η διατήρηση της υπάρχουσας κατανομής των ζωνών (χρωμάτων), η οποία είναι διαμορφωμένη βάσει της πολυετούς εμπειρίας θέασης των ΘΣ, ανάλογα με το είδος της εκδήλωσης.
3. Βάσει της τιμολογιακής πολιτικής του χώρου, παρακαλείσθε όπως διαμορφώσετε τον τιμοκατάλογο κατά το δοκούν, αλλά πάντοτε με maximum είσπραξης τις 45.000€ για εγχώριες Παραγωγές, ή 75.000€ για Παραγωγές εξωτερικού.

Υλικά που πιθανώς θα χρειαστείτε για τα δημιουργικά σας

Υλικά Προβολής της Εκδήλωσης

Αναλόγως με τα συμφωνηθέντα εκ του συμβολαίου σας με τις ΘΣ, παρακαλούμε βρείτε παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες των υλικών.

 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΥΤΟΣΤΗΡΙΚΤΟ BANNER στον χώρο του Θεάτρου

Καθαρή διάσταση: Π140cm x Υ290cm
+ 10cm πάνω & 10cm κάτω (χωρίς πληροφορία – μόνο φόντο), για να διπλωθεί στο μανίκι ανάρτησης.

Σωλήνες μανικιών Ø 3cm

 

Για να δείτε σχέδιο & παράδειγμα του δημιουργικού κάντε κλικ ΕΔΩ

 

  • Η ανάρτηση του banner γίνεται από εμάς, για διάστημα έως και 14 ημερών πριν την ημερομηνία της εκδήλωσης.
  • Υπάρχει η δυνατότητα να φροντίσουμε εμείς για την εκτύπωση του banner, μέσω του μόνιμου συνεργάτη μας (κόστος εκτύπωσης: 150€+ΦΠΑ).

Σε περίπτωση που επιθυμείτε το banner να εκτυπωθεί & αναρτηθεί από εμάς, παρακαλώ στείλτε μας το δημιουργικό μαζί με τα στοιχεία τιμολόγησής σας, τουλάχιστον 7 ημέρες πριν την ανάρτησή του.

 

TRAILER για ΟΘΟΝΗ ΠΡΟΣΟΨΗΣ του Θεάτρου

Διαστάσεις βίντεο: 1920x1080px

Max. διάρκεια: 30 sec

Frame rate: 25 f/s

Χωρίς ήχο

 

Εναλλακτικά, αν δεν επιθυμείτε να προβάλετε αρχείο βίντεο, μπορείτε να μας αποστείλετε αρχείο εικόνας (.jpg), διάστασης 1920x1080px, το οποίο θα ενταχθεί στην επαναλαμβανόμενη ροή της οθόνης, για 15″ ανά κύκλο αναπαραγωγής.

 

ΥΛΙΚΑ για SOCIAL MEDIA

Για την προώθηση της παράστασής σας μέσω των λογαριασμών μας στα social media, θα χρειαστούμε το αργότερο 1 μήνα πριν την ημερομηνία της εκδήλωσης:

  1. Δελτίο Τύπου της εκδήλωσης
  2. Αφίσα της εκδήλωσης σε διάσταση 1080x1080px
  3. Αφίσα της εκδήλωσης σε διάσταση 1080x1920px
  4. Video Trailer της εκδήλωσης (max. 59 sec)
  5. Όσες επιπλέον φωτογραφίες/εικαστικά επιθυμείτε10